Home

MarketingStad.

Online Marketing
Performance Based

Performance Based Marketing

Alle marketingactiviteiten moeten rendement opleveren. Je wilt precies weten hoeveel een campagne kost en wat dit oplevert. Performance Based Marketing bestaat dan ook enkel uit online marketingcampagnes omdat je deze volledig door kunt rekenen. Hiervoor moeten eerst de metingen kloppen, vervolgens ga je experimenteren met SEO en SEA. Deze combinatie zorgt niet alleen voor snel maar ook voor duurzaam resultaat.

Performance-based-marketing
meetbaarheid-1-mobiel

Meten = Weten

Meten is de basis van succes. Het opschalen van campagnes kan alleen met goede en correcte data. Dit regelen wij zodat jij kan sturen op juiste data. Je onderbouwt marketingbeslissingen en weet waar groei vandaan komt. Dat is de basis in “Performance Marketing”.

SEO

Organisch groeien

Organisch groeien, dat wil jij toch ook? Door structureel de juiste dingen op je website uit te voeren behaal je die topposities. Dit levert niet alleen hele vette grafieken op die je overal op LinkedIn voorbij ziet komen maar nog belangrijker, extra omzet. Organisch groeien is niet makkelijk. Vergis je niet. het is hard werken om zulke resultaten te behalen, ook als je een expert inhuurt. Toch kan SEO makkelijk uit. Dit kan in elke markt, ook die van jou. 

SEO-resultaat
SEA

SEA

Google Ads

Via Google Ads behalen wij snel resultaat voor onze klanten. Binnen één dag kunnen jouw advertenties worden vertoont aan potentiële klanten. Snel de omzet van je bedrijf vergroten is niet moeilijk. Bepaal wat een verkoop je mag kosten en wij komen met een concreet plan.

path
SEA campagnes

Case Study

bereik 0 meer bezoekers

Een simpele contentstrategie die meer dan 6.000 organische bezoekers per week oplevert zonder linkbuilding. In deze case study vertellen wij precies wat wij hebben gedaan voor een beginnende hondenwebshop zonder linkbuilding toe te passen. Vraag de case study nu aan.

Neem contact op

Contact Info

maps-marketinstad

Aanvraag casestudy