Let op: Op verzoek van de klant wordt deze download 01-01-2024 verwijdert

SEO casestudy

Van 0 naar 5.000 bezoekers per week in 7 maanden

Dit is een tijdelijke actie nu met al meer dan 1600+ downlaods

Wellicht de meest eerlijke casestudy over zoekmachine optimalisatie (SEO) die je hebt gelezen. Leer precies hoe jij OOK kan groeien door dezelfde stappen te volgen.

Dit is een tijdelijke actie nu met al meer dan 1600+ downlaods
Testimonials

Wat zeggen anderen

Wij hebben onlangs de hulp van Maarten ingeschakeld om even met een kritische blik mee te kijken naar een SEO traject van een klant van ons. Binnen 3 uur had Maarten de mogelijke oplossing.

Jeroen Idzinga

Loodzwaar Media
MarketingStad is echt een top marketing bureau in Hardenberg. Ze hebben goede kennis van online marketing. Een SEO vraagstuk gaan ze niet uit de weg. Zeker een aanrader!

Pieter van der Vinne

Flexzakelijk
Beste SEO specialist die ik ken!

Raoul Wijnberg

Content Specialist

Over de auteur

Maarten Stad

“SEO is tegenwoordig zo complex geworden, hoe kunnen bedrijven hier succesvol mee starten? “

Dit is de vraag die ik mijzelf stelde in 2019. Dit nadat ik weer een audit voorbij zag komen van een groot gerenommeerd marketingbureau met slechte adviezen.

Een ding was duidelijk. Dit moet anders

Kennis delen in de vorm van kwalitatieve casestudies waar bedrijven die beginnen met SEO echt wat aan hebben. Het doel? Zoekmachine optimalisatie, en hierbij het werken aan de eigen website, leuk maken.

En dan zie je het, die pagina’s die je team hebben gemaakt staan in de top 3 en halen omzet binnen. Dat geeft een kick.

Ook knallen met SEO en organisch groeien? Gebruik deze casestudy als handleiding en start gelijk!

Maarten Stad

Veel gestelde vragen over de casestudy

De casestudy is zo geschreven dat iedereen de strategie begrijpt. Ben je eigenaar van een bedrijf en wil je focussen op SEO? Of ben je al jaren met SEO bezig maar ben je op zoek naar inspiratie? Dan is deze casestudy voor jou.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) werkt in elke markt, ook die van jouw. Dit betekent niet automatisch dat je in elke markt ook 5.000 bezoekers per week binnen kunt halen. Dit hangt af van het zoekvolume en de concurrentie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) kost tijd. En zoals ze zo mooi zeggen, tijd is geld. De kosten voor SEO hangen dus samen met de tijd die jij hier zelf in wil investeren.

Waar mogen wij het heen sturen?