Let op: Download beperkt beschikbaar

8 marketingkansen

Die 90% van de bedrijven nu nog niet benutten

Dit is een tijdelijke actie nu met al meer dan 1600+ downlaods

De wereld van (online) marketing ontwikkelt zich razendsnel. AI, nieuwe  tools en bijzondere strategieën. In de praktijk valt het op dat bedrijven veel kansen laten liggen. Deze kansen heb ik voor je samengevat. Het gaat over:

Dit is een tijdelijke actie nu met al meer dan 250+ downlaods

Testimonials

Wat zeggen anderen

Wij hebben onlangs de hulp van Maarten ingeschakeld om even met een kritische blik mee te kijken naar een SEO traject van een klant van ons. Binnen 3 uur had Maarten de mogelijke oplossing.

Jeroen Idzinga

Loodzwaar Media
MarketingStad is echt een top marketing bureau in Hardenberg. Ze hebben goede kennis van online marketing. Een SEO vraagstuk gaan ze niet uit de weg. Zeker een aanrader!

Pieter van der Vinne

Flexzakelijk
Beste SEO specialist die ik ken!

Raoul Wijnberg

Content Specialist

Over de auteur

Maarten Stad

“Online marketing is tegenwoordig zo complex geworden, hoe benut je nu alle kansen? “

Dit is de vraag die ik mijzelf stelde in 2019. Dit nadat ik weer een audit voorbij zag komen van een groot gerenommeerd marketingbureau met slechte adviezen.

Een ding was duidelijk. Dit moet anders

Kennis delen in de vorm van kwalitatieve casestudies waar bedrijven echt wat aan hebben. Het doel? Online marketing leuk maken.

En dan zie je het, de omzet stijgt en je krijgt grip op je resultaten.

Ben je benieuwd of je jouw marketingbudget optimaal benut? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij zoeken het voor je uit.

Maarten Stad

Veel gestelde vragen over deze PDF

De PDF is zo geschreven dat deze voor iedereen geschikt is. Het maakt echter de meeste impact wanneer je nu al aan online marketing doet.

Simpel gezegd, ja. Niet alle kansen zullen evenveel impact hebben maar naarmate je meer met online marketing bezig hoe belangrijker deze kansen worden.

Online marketing kost tijd en daarom geld. Vooral wanneer je advertenties gebruikt in je strategie. Heb je geen budget dan kan je starten om organisch te groeien.

Benieuwd naar de 8 marketingkansen?

Online marketingkansen die bedrijven laten liggen

Waar mogen wij het heen sturen?